Tørrede Grøntsager
Velkommen til vores tørrede grøntsags side med diverse økologiske tørrede grøntsager, der er fyldt med mineraler, vitaminer og antioxidanter. Her finder du tørrede grøntsager af høj kvalitet.
Er tørrede grøntsager sunde?
Tørrede grøntsager: hvor kan de købes? Hos VehGro, engrosvirksomheden for økologiske produkter. De er fyldt med mineraler og vitaminer og antioxidanter. Især når grøntsagerne er tørret professionelt, bevares kvaliteten.
Du skal ikke være bange for en overdosis af vitaminer, når du spiser grøntsager i store mængder: det er næsten umuligt. Selvfølgelig skal du være opmærksom på vitamintilskud og ikke overskride den maksimale daglige dosis.
Fordelene
At købe tørrede grøntsager har en masse fordele. For eksempel har tørret grøntsagspulver mere smag. Dette skyldes, at fjernelsen af fugt skaber en mere koncentreret smag. Du kan nemt tilsætte grøntsagspulver til saucer, i energidrikke eller i yoghurt.
Tørrede grøntsager til køb
Næsten alle typer grøntsager kan tørres. Dette gælder for hollandske 'klassikere' som kartoflen, rødbeden, løg og broccoli, men også for særlig grøntsagsprodukter som chlorella, galanga og maca.
Hos Vehgro, engrosvirksomheden for øko grøntsager, har vi et stort udvalg af forskellige tørrede grøntsager.
Magien ved kartoflen
Typisk hollandsk? Slet ikke. Den (søde) kartoffel stammer oprindeligt fra Sydamerika. I mellemtiden bliver kartoflen massivt forbrugt i de vestlige lande.
Pulver fra Ashwagandha
Det Ashwagandha pulver er lavet af rødderne fra 'Withania Somnifera' planten. Pulvret indeholder nyttige næringsstoffer, herunder cholin, alkaloider, fedtsyrer og aminosyrer.
Grønkål også uden for vintermånederne
Ah, grønkål! Hvem kender det ikke? Denne bladgrøntsag nydes i Holland ofte i vintermånederne, blandt andet i stuvet form med røget pølse. Grønkål er fuld af vitaminer og antioxidanter.
Hvad kan man forvente af chlorella?
Chlorella er en såkaldt encellet 'mikroalge'. Den lever i ferskvand og vokser over hele verden.
Chlorella indeholder mange proteiner, jern, kalium og fiber
Maca: en naturlig smagsforstærker
Maca er en knoldplante, der oprindeligt stammer fra det sydamerikanske Peru. Den blev primært dyrket på ubeboelige områder, der viste sig at være uegnet til andre afgrøder. I dag kan Maca fås i blandt andet en grøntsags engrosvirksomhed.
Maca er en god smagsforstærker og passer især godt til rå kakao, nødde-mælk og i forskellige juicer.
Galanga rod: et thailandsk perle
Den Galanga rod er en flerårig tropisk plante, der er beslægtet med ingefær. I øjeblikket dyrkes roden i Malaysia, Indonesien, Indokina og Thailand. Også i Europa har den været til stede i lang tid.
Produkterne fra VehGro, engrosvirksomheden for grøntsager, er økologisk certificerede og af premium kvalitet.