Kakaosmør Raw Økologisk

(0 reviews)

Engros og private label af kakaosmør rå Økologisk. Køb i bulkmængde eller som forbruger? Bestil direkte!

Har du brug for hjælp?
Vi er tilgængelige man-fre fra 08:00 til 17:00
Kontakt os
Browse to
Details

Historie og oprindelse

Kakao (Theobroma) blev første gang høstet af Olmekerne i Mexico, allerede siden 1000 f.Kr. Det blev dengang primært brugt til styrkende drikke. I løbet af årene tog Mayaerne og Aztekerne denne brug til sig i deres kulturer. Kakao blev en del af ceremonielle ritualer, og kakaobønner var et betalingsmiddel. I det 16. århundrede tog spanierne kakao med til Europa.

I midten af det 17. århundrede blev det en populær drik. Gennem kolonier fra forskellige europæiske lande blev kakaotræer introduceret i Asien og Vestafrika, fordi der var en stigende efterspørgsel på chokolade i Europa.

Kakobønnen er den rå basis for produktionen af chokolade. Disse kakobønner stammer fra de tropiske klimaer i Sydamerika (Ecuador). Theobroma cacao træet er helligt blandt Mayaerne og Aztekerne. Kakao bønnerne fra træet høstes manuelt, og de rå bønner bliver derefter renset i naturligt vand og derefter udvalgt for den bedste kvalitet. Denne proces sikrer, at næringsstofferne bevares, uden nogen tilsætningsstoffer.

Kakaosmør

Kakatræer producerer bælg, disse bælg indeholder 20 til 40 bønner. Disse bønner tages ud af bælgene og gærer i solen. Derefter bliver de sorteret og tørret yderligere, så vandet udtages, og de får deres vidunderlige aroma.

Derefter adskilles bønnerne fra deres skaller, og på 10 timer bliver de malet til en fin pasta, kaldet kakaolikør. Denne pasta presses derefter for at adskille fedtet fra resten. Fettet er kakaosmør, resten bliver videre bearbejdet til kakaopulver.

Anvendelse

Kakaosmør er meget velegnet til at lave chokolade selv. Du kan også bruge kakaosmør til at gøre din smoothie eller dessert mere cremet. Derudover er det meget godt for huden, og det bruges derfor i mange personlige plejeprodukter. Den anbefalede daglige mængde er 5-10 g.

Premium Kakao Smør Raw Økologisk

Kakao Smør Raw Økologisk fra VehGro er et økologisk certificeret produkt af premium kvalitet. Du ved takket være dette certifikat, at hvad du køber, er opnået med øje og omsorg for menneske og natur.

VehGro står for produkter, der er sunde og af højeste kvalitet. De(n) (økologiske) naturprodukter, vi har udvalgt, kommer fra forskellige regioner i verden. Alle produkter bliver kontrolleret i Europa og ofte også pakket.

BIO-mærket står for 100% kontrolleret økologisk og pålideligt. Disse ingredienser er derfor garanteret fri for forskellige tilsætningsstoffer som sukker, fedt og opfylder alle europæiske krav vedrørende pesticider. Kvaliteten af vores produkter kontrolleres regelmæssigt.

Er du på udkig efter en Engros eller Importør af Kakao Smør Raw Økologisk?

VehGro er engros- og importør af Kakao Smør Raw Økologisk. Vi tilbyder et udvalg af tusindvis af (økologiske) ingredienser, som vi kan tilbyde både som enkelt ingrediens eller som blanding. Er du interesseret i vores private label koncept, så kig her.

Din egen private label Kakao Smør Raw Økologisk?

Ønsker du at bringe din egen kakao på markedet? Tag da kontakt med vores salgsafdeling. Vi hjælper dig gerne videre.

Mere information
Varenummer 40017-conf
Produktoplysninger Specsheet
Produktformål Blok
Ingredienser Kakaobønne
Særlige Egenskaber ØKO, Rå
Anerkendt landbrugssystem Ecuador
Mærke Private Label
HS-Kode 18040000
Mulighed for Private Label? Nej
Anbefalet brug 5-10g per dag. Kontakt din læge, før du bruger produkter med et højt indhold af næringsstoffer.
Energi (kcal/kJ) 900 kcal / 3702 KJ
Proteiner 0 g
Kulhydrater 0 g
Fedtstoffer 100 g
Mættede fedtstoffer 51,2 g
Fibre 0 g
Natrium 0 g
Salt 0g
Anmeldelser
Har du brug for hjælp?
Vi er tilgængelige man-fre fra 08:00 til 17:00
Kontakt os