Cacao Smør Blok Økologisk

5/5.0 (1 reviews)

Engros & Private label af Cacao Smør Blok Økologisk. Køb i bulk eller som forbruger? Bestil direkte!

Extra accessories
Har du brug for hjælp?
Vi er tilgængelige man-fre fra 08:00 til 17:00
Kontakt os
Browse to
Pro's & cons
  • plus-circle Cacaosmør er lavet af bønner af den bedste kvalitet, der høstes og rengøres i hånden uden tilsætningsstoffer.
  • plus-circle Cacaosmør kan bruges til at lave egen chokolade og giver en cremet tekstur til smoothies og desserter.
  • plus-circle Cacaosmør bruges også meget i personlige plejeprodukter på grund af fordelene for huden.
Details

Historie og oprindelse

Kakao (Theobroma) blev først høstet af Olmekerne i Mexico allerede omkring 1000 f.Kr. Det blev dengang primært brugt til styrkende drikke. I løbet af årene overtog Mayaerne og Aztekerne denne brug i deres kulturer. Kakao blev en del af ceremonielle ritualer, og kakaobønner var et betalingsmiddel. I det 16. århundrede bragte spanierne kakao til Europa.

I midten af det 17. århundrede blev det en populær drik. Gennem kolonierne fra forskellige europæiske lande blev kakaotræer introduceret i Asien og Vestafrika, da der var en stigende efterspørgsel på chokolade i Europa.

Kakaobønnen er den rå basis for produktionen af chokolade. Disse kakaobønner stammer fra de tropiske klimaer i Sydamerika (Ecuador). Theobroma cacao træet er helligt for Mayaerne og Aztekerne. Kakaobønnerne fra træet høstes manuelt, og de rå bønner rengøres derefter i naturligt vand og udvælges for den bedste kvalitet. Denne proces sikrer, at næringsstofferne bevares, uden nogen tilsætninger.

Kakaosmør

Kakaotræer producerer bælg, og disse bælg indeholder 20 til 40 bønner. Disse bønner tages ud af bælgene og gærer i solen. Derefter sorteres de og tørres yderligere, så vandet fjernes, og de får deres lækre aroma.

Derefter separeres bønnerne fra deres skaller, og indenfor 10 timer formes de til en fin pasta kaldet kakaolikør. Denne pasta presses derefter for at adskille fedtet fra resten. Fedtstoffet er kakaosmør, mens resten bearbejdes til kakaopulver. Smørret størkner og hældes i blokke.

Brug

Kakaosmør er meget velegnet til at lave din egen chokolade. Du kan også bruge kakaosmør til at gøre din smoothie eller dessert mere cremet. Derudover er det rigtig godt for huden, og det bruges derfor i mange personlige plejeprodukter. Den anbefalede daglige dosis er 5-10 g.

Premium Kakaosmør Blok Økologisk

Kakaosmør blok Økologisk fra VehGro er et økologisk certificeret produkt af premium kvalitet. Du ved takket være dette certifikat, at hvad du køber, er blevet produceret med omtanke for mennesket og naturen.

VehGro står for produkter, der er sunde og af højeste kvalitet. De (økologiske) naturprodukter, vi har udvalgt, kommer fra forskellige regioner i verden. Alle produkter bliver kontrolleret i Europa, og mange af dem også pakket.

BIO mærket står for 100% kontrolleret økologisk og pålideligt. Disse ingredienser er derfor garanteret fri for tilsætningsstoffer som sukker og fedt og opfylder alle europæiske krav vedrørende bekæmpelsesmidler. Kvaliteten af vores produkter bliver regelmæssigt kontrolleret.

På udkig efter engros eller importør af Kakaosmør Blok Økologisk?

VehGro er engros og importør af Kakaosmør Blok Økologisk. Vi tilbyder et udvalg af tusindvis af (økologiske) ingredienser, som vi kan tilbyde både som enkelt ingrediens eller som mix. Er du interesseret i vores private label koncept, kan du klikke her.

Din egen private label Kakaosmør Blok Økologisk?

Vil du bringe din egen Kakao på markedet? Tag så kontakt med vores salgsafdeling. Vi hjælper dig gerne videre.

Mere information
Varenummer 40018-conf
Produktoplysninger Specsheet
Produktformål Pulver
Ingredienser Kakaobønne
Særlige Egenskaber ØKO
Anerkendt landbrugssystem Peru
Mærke Private Label
HS-Kode 18040000
Mulighed for Private Label? Nej
Anbefalet brug 5-10g pr. dag. Konsulter din læge, før du bruger produkter med høj koncentration af næringsstoffer.
Energi (kcal/kJ) 896 kcal / 3685 KJ
Proteiner 0.2 g
Kulhydrater 0 g
Fedtstoffer 99.5 g
Mættede fedtstoffer 60.6 g
Fibre 0 g
Natrium -
Salt 0.0 g
Anmeldelser
star star star star star
5
Kakaosmør blok
Jeg ville gerne lave chokolade med det her. Jeg syntes, det så rigtig lækkert ud på internettet. Så jeg ville også lave det selv. Du kan også bruge det knust som smør, for eksempel på et stykke brød, hvilket giver en dejlig sød smag.
Huub Brugge
Har du brug for hjælp?
Vi er tilgængelige man-fre fra 08:00 til 17:00
Kontakt os