Cacao Smør Blok Økologisk

Engros & Private label af Cacao Smør Blok Økologisk. Køb i bulk eller som forbruger? Bestil direkte!
Extra accessories
- Cacaosmør er lavet af bønner af den bedste kvalitet, der høstes og rengøres i hånden uden tilsætningsstoffer.
- Cacaosmør kan bruges til at lave egen chokolade og giver en cremet tekstur til smoothies og desserter.
- Cacaosmør bruges også meget i personlige plejeprodukter på grund af fordelene for huden.
Historie og oprindelse
Kakao (Theobroma) blev først høstet af Olmekerne i Mexico allerede omkring 1000 f.Kr. Det blev dengang primært brugt til styrkende drikke. I løbet af årene overtog Mayaerne og Aztekerne denne brug i deres kulturer. Kakao blev en del af ceremonielle ritualer, og kakaobønner var et betalingsmiddel. I det 16. århundrede bragte spanierne kakao til Europa.
I midten af det 17. århundrede blev det en populær drik. Gennem kolonierne fra forskellige europæiske lande blev kakaotræer introduceret i Asien og Vestafrika, da der var en stigende efterspørgsel på chokolade i Europa.
Kakaobønnen er den rå basis for produktionen af chokolade. Disse kakaobønner stammer fra de tropiske klimaer i Sydamerika (Ecuador). Theobroma cacao træet er helligt for Mayaerne og Aztekerne. Kakaobønnerne fra træet høstes manuelt, og de rå bønner rengøres derefter i naturligt vand og udvælges for den bedste kvalitet. Denne proces sikrer, at næringsstofferne bevares, uden nogen tilsætninger.
Kakaosmør
Kakaotræer producerer bælg, og disse bælg indeholder 20 til 40 bønner. Disse bønner tages ud af bælgene og gærer i solen. Derefter sorteres de og tørres yderligere, så vandet fjernes, og de får deres lækre aroma.
Derefter separeres bønnerne fra deres skaller, og indenfor 10 timer formes de til en fin pasta kaldet kakaolikør. Denne pasta presses derefter for at adskille fedtet fra resten. Fedtstoffet er kakaosmør, mens resten bearbejdes til kakaopulver. Smørret størkner og hældes i blokke.
Brug
Kakaosmør er meget velegnet til at lave din egen chokolade. Du kan også bruge kakaosmør til at gøre din smoothie eller dessert mere cremet. Derudover er det rigtig godt for huden, og det bruges derfor i mange personlige plejeprodukter. Den anbefalede daglige dosis er 5-10 g.
Premium Kakaosmør Blok Økologisk
Kakaosmør blok Økologisk fra VehGro er et økologisk certificeret produkt af premium kvalitet. Du ved takket være dette certifikat, at hvad du køber, er blevet produceret med omtanke for mennesket og naturen.
VehGro står for produkter, der er sunde og af højeste kvalitet. De (økologiske) naturprodukter, vi har udvalgt, kommer fra forskellige regioner i verden. Alle produkter bliver kontrolleret i Europa, og mange af dem også pakket.
BIO mærket står for 100% kontrolleret økologisk og pålideligt. Disse ingredienser er derfor garanteret fri for tilsætningsstoffer som sukker og fedt og opfylder alle europæiske krav vedrørende bekæmpelsesmidler. Kvaliteten af vores produkter bliver regelmæssigt kontrolleret.
På udkig efter engros eller importør af Kakaosmør Blok Økologisk?
VehGro er engros og importør af Kakaosmør Blok Økologisk. Vi tilbyder et udvalg af tusindvis af (økologiske) ingredienser, som vi kan tilbyde både som enkelt ingrediens eller som mix. Er du interesseret i vores private label koncept, kan du klikke her.
Din egen private label Kakaosmør Blok Økologisk?
Vil du bringe din egen Kakao på markedet? Tag så kontakt med vores salgsafdeling. Vi hjælper dig gerne videre.
Varenummer | 40018-conf |
---|---|
Produktoplysninger | Specsheet |
Produktformål | Pulver |
Ingredienser | Kakaobønne |
Særlige Egenskaber | ØKO |
Anerkendt landbrugssystem | Peru |
Mærke | Private Label |
HS-Kode | 18040000 |
Mulighed for Private Label? | Nej |
Anbefalet brug | 5-10g pr. dag. Konsulter din læge, før du bruger produkter med høj koncentration af næringsstoffer. |
Energi (kcal/kJ) | 896 kcal / 3685 KJ |
Proteiner | 0.2 g |
Kulhydrater | 0 g |
Fedtstoffer | 99.5 g |
Mættede fedtstoffer | 60.6 g |
Fibre | 0 g |
Natrium | - |
Salt | 0.0 g |